Intresserad av att jobba hos oss?

Arbeta hos oss
Hos Svensk Hemleverans arbetar såväl unga som gamla, män som kvinnor, med väldigt stor variation i antal arbetsdagar och arbetstid. Läs vår kravprofil här under och se om jobben passar just dig.

 • Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
 • Ta ansvar och gilla ensamarbete.
 • Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
 • Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska (om du är engelskspråkig skall du förstå grundläggande svenska).
 • Inneha personnummer eller samordningsnummer.
 • Giltigt arbetstillstånd i Sverige.

Chaufför, dag och kvällsleveranser
Du jobbar med utkörning av hemleveranser under dagtid och kvällstid. Du kör ut matkassar, paket och gods. Truckkort är meriterande.

Chaufför, åkeri
Du jobbar med utkörning av tidningar och paket till våra regioner eller godsleveranser till våra kunder under dagtid, kvällstid eller nattetid. Truckkort är ett krav och körkort med både B och C är förekommande.

Distributör, natt
Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten. Det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paketet som skall levereras. Arbetet utförs i regel i närområde där du bor, antingen till fots, cykel eller bil. Din arbetstid är förlagd under natten, vanligtvis börjar jobbet mellan 23-03 beroende på vilken ort du arbetar på, och slutar när allt är utdelat, någon gång under morgontimmarna. Att arbeta som distributör innebär allt som oftast att du arbetar deltid.

Postsorterare
Som postsorterare jobbar du med hantering och sortering av brev och paket. Jobbet du utför är till för att underlätta för distributörerna som ska dela ut produkterna. Arbetet sker dagtid.

Vi på Svensk Hemleverans eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Svensk Hemleverans har kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet.

Låter det intressant? Fyll i din ansökan här så hör vi av oss så snart vi kan.

Välkommen till Svensk Hemleverans!

Lediga tjänster

Ansökningsformulär


  Gotland

  LinköpingMjölbyÅtvidaberg

  Motala

  ArjeplogArvidsjaurBodenGällivareHaparandaJokkmokkKalixKirunaLuleåMalåNorsjöPajalaPiteåSkellefteåÄlvsbynÖverkalixÖvertorneå

  FinspångNorrköpingSöderköpingValdemarsvik

  EskilstunaFlenKatrineholmNyköpingSträngnäs

  AlundaBålstaEnköpingGimoKnivstaMärstaTierpUppsalaÖsthammar

  KisaVimmerbyVästervik


  Chaufför, dag och kvällsleveranserChaufför, åkeriDistributör, nattPostsorterare


  JaNej  BehovsanställningSemestervikariatTillsvidare


  Måndag-LördagSöndag  Jag har inget körkortB - Personbil med lätt lastbilBE – Personbil med tungt släpC1 och C1E – Medeltung lastbilC och CE – Tung lastbil


  JaNej  För- och efternamn
  Personnummer
  Adress
  Postnummer och postadress
  Telefon
  Email


  Fält markerade med * är obligatoriska.