Pakettillväxten fortsätter i snabb takt och för att klara av tillväxten och utveckla affären breddar Svensk Hemleverans organisationen.

Tre tjänster har tillsatts för att stärka verksamhetens pågående förbättringsarbete.

– Vi är superglada att dessa tre kollegor har valt SVHL och den viktiga kompetensförstärkning det innebär för SVHL, säger Mattias Ternstedt, VD SVHL om satsningen.

Maryam Mahzoun tillträder som Affärsutvecklingschef med en civilingenjörsutbildning i bagaget.
Maryam har drivit utvecklingsprojekt inom logistik/IT och kommer senast från Martin & Servera.

– Jag ser fram emot att lära känna SVHL och de duktiga och drivna medarbetare som jobbar här. SVHL har börjat en viktig och spännande förändringresa som jag är stolt att bli en del av, vi kommer att utvecklas tillsammans och det gör resan ännu roligare. Mitt mål är att nyttja befintlig kompetens och driv för att förbereda oss för framtida utmaningar, säger Maryam.

 Maryam kommer även att ingå i SVHL:s ledningsgrupp som i och med förstärkningen blir helt jämställd, 50/50.

– Logistikbranschen är kraftigt mansdominerad och vi har lyckats gå från 17% till 50% i kvinnor i ledningsgruppen på mindre än ett år, säger vd Mattias Ternstedt.

Rick Andersson arbetar som Processutvecklare på SVHL i Norrköping. Ricks primära arbetsuppgifter kommer att vara att skapa, utveckla och följa upp distributionsprocessen. Arbetet sker i nära samarbete med våra lokalkontor för att ge god inblick i den operativa verksamheteten och bistå verksamheternas arbetsledning med stöd och utbildning i distributionsprocessen.

Vi har även förstärkt med Mahan Vosoughi som är Fordon- och Transportansvarig med placering i Norrköping. I sin roll kommer Mahan att ansvara för planering, uppföljning, utveckling av fordonspark och transportnätverk. Genom kartläggning och utveckling av våra transportnät och som nav för frågor gällande transporter ges vi möjligheten att optimera verksamheten och bli ännu mer konkurrenskraftiga.

Vagnparken består idag av cirka 900 fordon. Mahans uppdrag är viktigt framåt för att stötta lokalt i och driva omställningen till att 2030 vara helt fossilfria.

– Det känns fantastiskt bra med de nya kompetenserna som stärker organisationen och som kommer bidra till förbättring och utveckling som främjar vår tillväxt på ett konkurrenskraftigt sätt, avslutar Mattias.